КМЦПОСубота, 27.04.2024, 08:02

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | НОВИНИ | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Майстер-клас у рамках проведення конкурсу "Молодь обирає здоров’я"

31 січня на базі Центру позашкільної освіти організаційно-масовим відділом (В.А. Холодняк, С.В. Кравченко) проведено майстер-клас «Жанри фотографії», який є частиною міського фотоконкурсу «Молодь обирає здоров’я». На заході Валентина Андріївна Холодняк познайомила присутніх з основами створення художньої фотографії. На прикладах дитячих фоторобіт учасникам майстер-класу було продемонстровано основні прийоми успішної фотографії портрету та жанрового фото. Переглянуто добірку цікавих відеоматеріалів з фотомистецтва. У заході взяли участь представники 22 шкіл міста.

 

Вихованці КМЦПО - учасники акції "Нагодуємо птахів взимку!"

Міський зліт юних науковців, винахідників та раціоналізаторів

29 січня на базі Кременчуцького міського центру позашкільної освіти проведено традиційний міський зліт юних науковців, винахідників та раціоналізаторів. Учасники заходу представляли та захищали свої креативні винаходи та розробки у 5-ти різних секціях.
Були представлені наступні експонати:
- «Прометей»: настільна лампа-трансформер із зручним регулюванням (секція «Науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність у машинобудуванні») – винахідник Рогозний Віктор, учень 9 А класу, ліцей №25 «Гуманітарний колегіум»;

- «Філософський камінь»: годівничка з нержавіючого металу (секція «Охорона навколишнього середовища та енергозбереження») – винахідник Коваленко Дмитро, учень 8 А класу, ліцей №25«Гуманітарний колегіум»;
- «Вільні люди»: підставка для гаджету (секція «Інформаційні та комунікаційні технології») – винахідник Купріянов Микита, учень 9 А класу, ліцей №25 «Гуманітарний колегіум».
Підготував команду винахідників керівник гуртка «Моделювання» ліцею №25 Осетров Денис Володимирович.
Ліцей №17 «Вибір» імені М.Г. Неленя представляв на зльоті учень 10 А класу Грінченко Павло.
Під керівництвом наставника Сироти Сергія Сергійовича, керівника гуртка «Юний столяр», Грінченко Павло виготовив настільний лобзиковий станок, який є дуже зручним під час обробки деревини (секція «Матеріалознавство, новітні матеріали, технології та обладнання у промисловості і сільському господарстві»).
Всі учасники зльоту юних науковців, винахідників та раціоналізаторів посіли призові місця. Дякуємо винахідникам та їх наставниками за науково-практичну та експериментальну діяльність. Бажаємо нових винаходів та творчих здобутків!

                                                                                                    

                                                               

Вітаємо з творчими здобутками вихованок гуртка юних фотоаматорів!

Нещодавно Український державний центр позашкільної освіти підвів підсумки Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів “Моя Україно!”. На конкурс було представлено близько тисячі робіт з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Києва. Вихованки Кременчуцького міського центру позашкільної освіти фотогуртка «Юні фотоаматори» (керівник Валентина Андріївна Холодняк) теж взяли участь у цьому заході та посіли призові місця: у номінації „Натюрморт” (середня група) Диплом І ступеня отримала Поліна Горолюк за роботу “Смачна осінь”, Юлія Кобеляцька у номінації „Макрофото”, (старша група) за роботу “Посиденьки корівки” теж має Диплом І ступеня. А Марія Толок стала дипломантом, отримала диплом Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела XXVII», який проходив у Києві , за роботу «А там воля…» Вітаємо дівчаток із їхніми здобутками,бажаємо їм натхнення та нових досягнень!

 


                   

Майстер-класи з любов’ю до України

У рамках відзначення Дня Соборності України 22-24 січня в гуртках Центру позашкільної освіти проведено цікаві та захоплюючі майстер-класи "Наша творчість тобі, Україно!"

Відзначення Дня Соборності України в Центрі позашкільної освіти

22 січня з нагоди Дня Соборності України в Центрі позашкільної освіти проведено цікавий інформаційний захід " Україно моя, ти одна, як життя". У ході заходу зі сцени лунали у виконанні дітей чудові вірші про Батьківщину, гуртківці взяли участь у вікторині. А вихованець відеостудії "Березіль" Максим Шелест порадував присутніх створеним музичним кліпом "Танок серветкових ляльок".

                          

 

 

Шановні мешканці нашого славетного міста! Колектив, вихованці, батьки Кременчуцького міського центру позашкільної освіти (СЮТ) щиро дякують усім, хто підтримав наш проект №12! Дякуємо і бувшим вихованцям,їхнім батькам та рідним! Дуже вдячні, що почули нас, що не пройшли осторонь, що повернулися обличчям до дітей! Ми перемогли! Це і Ваша перемога! Будьте здорові, щасливі, самодостатні! Низький ВАМ уклін!

Поліцейські в гостях у КМЦПО

Напередодні зимових канікул інспектор патрульної поліції м. Кременчука Максим Оченаш провів для вихованців Центру позашкільної освіти цікаві та важливі профілактичні бесіди з безпеки дорожнього руху та правил поведінки з незнайомими людьми.

                                                                                                                   

6 грудня відзначається День збройних сил України

Вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти підготували для воїнів АТО, які знаходять на Сході країни, вітальні листівки та малюнки. Діти звертаються до захисників з найщирішими побажаннями та словами вдячності за мирне небо.

 

Вітаємо з перемогами вихованців гуртка виготовлення сувенірів!

3-4 грудня у Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді пройшов обласний конкурс з рукоділля "Візерунки фантазії". Метою проведення конкурсу є розвиток здібностей учнів у виготовленні, оздобленні різних виробів; розвитку творчої уяви та естетичного смаку вихованців; формування навичок в конструюванні та моделюванні виробів; вивчення історії розвитку ремесел різних регіонів Полтавської області.
Кременчуцький міський центр позашкільної освіти представляли на конкурсі вихованці гуртка виготовлення сувенірів (керівник Горпинченко Віта Миколаївна) Целуйко Анна (ЗОШ 7, 4 клас), Кошман Олександр (ЗОШ 7, 7 клас), Щербина Марина (ЗОШ 7, 3 клас), Борох Анастасія (ЗОШ 7, 7 клас).
Вихованці продемонстрували на конкурсі цікаві оригінальні поробки, виготовлені різними техніками. Проявили свою майстерність, креативність та творчі здібності під час виконання конкурсних завдань.
Гуртківці КМЦПО завоювали наступні місця:
Щербина Марина - 2 мiсце (номінація "Бісероплетіння")
Кошман Олександр - 3 мiсце (номінація "Вишивка хрестиком")
Борох Анастасiя - 3 мiсце (номінація "В'язання гачком")
Целуйко Анна - 3 мiсце (номінація "М'яка іграшка").
Вітаємо вихованців гуртка виготовлення сувенірів із здобутими перемогами та дякуємо керівнику Горпинченко В.М. за творчу педагогічну діяльність. Бажаємо нових досягнень!

                                                                                                                     

 

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Одним із пріоритетних завдань роботи Центру позашкільної освіти є залучення до гурткової роботи дітей з особливими потребами.
Під керівництвом досвідчених, талановитих педагогів-позашкільників працюють гуртки оригамі (керівник Киричок В.В.), образотворчого мистецтва (керівник Монахова В.І.), виготовлення сувенірів (керівник Ткаченко А.В.), в яких отримують позашкільну освіту діти з інвалідністю.
Працюючи з вихованцями, керівники гуртків допомагають їм адаптуватись в оточуючому світі, сприяють розвитку креативності особистості,

виявлення і розвитку творчого потенціалу. Навчаючись у гуртках, діти вивчають різні види прикладного мистецтва, виготовляють яскраві творчі поробки, малюнки, аплікації, вироби, оздоблені різними техніками. Вихованці Центру позашкільної освіти є постійними учасниками міського конкурсу творчості серед дітей з особливими потребами

«Я мрію – я живу».

Перемоги юних радіоконструкторів 

20-21 листопада в Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості пройшли обласні змагання з радіоелектронного конструювання, в яких взяли участь вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти Дмитро Замарін та Дмитро Букін (керівник Голуб Валерій Григорович).
У результаті виконання завдань хлопці зайняли наступні призові місця:
- з конструювання і розробки друкованої плати:
Замарін Дмитро - І місце;
Букін Дмитро - І місце;

- монтаж приладу:                                                                                                                                                                                        
Замарін Дмитро - І місце;
Букін Дмитро - І місце;
- теоретичний залік:
Замарін Дмитро - ІІ місце;
Букін Дмитро - ІІ місце.

Команда КМЦПО посіла І місце у конкурсі!
Вітаємо вихованців та їх керівника із здобутими перемогами! Бажаємо подальшого розвитку та нових успіхів!

 

Майстер-класи  педагогів  Центру позашкільної освіти

В рамках проведення міського фестивалю креативних ідей " Сяйво дитячих очей" 19 листопада на базі Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді працювали творчі майстерні закладів позашкільної освіти. Педагоги Центру позашкільної освіти провели для дітей цікаві майстер-класи: "Яскраві фантазії. Техніка "Айріс-фолдінг"" (Поліщук О.Ю.), "Ігровий театр. Креативна імпровізація" (Ржегак В.В.), "Магія дерева. Виготовлення сувенірів з дерева" (Кравченко С.В.)      

             

 

Всесвітній день доброти у КМЦПО

До Всесвітнього дня доброти, у рамках проведення міського фестивалю креативних ідей "Сяйво дитячих очей", 13 листопада у Центрі позашкільної освіти проведено цікавий захід "Добро починається з Тебе!". Діти виготовляли "чарівні долоньки", говорили один одному приємні побажання, дарували позитивні емоції.

Міський зліт юних науковців, винахідників та раціоналізаторів

25 січня 2018 р. на базі Кременчуцького міського центру позашкільної освіти пройшов традиційний міський зліт юних науковців, винахідників та раціоналізаторів. У ньому взяли участь представники 6 навчальних закладів міста, а саме: НВК№ 4, НВК№ 25, ЗОШ №12, ЗОШ №17, ЗОШ №20, ЗОШ № 22. Юні винахідники представляли та захищали свої цікаві і неординарні винаходи та розробки у 5-и різних секціях, в яких продемонстрували свої знання та їх практичне застосування в науково–дослідницькій та конструкторській діяльності, показали своє уміння роботи з різними матеріалами при виготовленні даних експонатів. Під час зльоту були продемонстровані такі експонати: лук із старих лиж для реабілітаційного центру воїнів АТО, механічна рука, мендосинський двигун, механічна скринька, цукерниця, машина часу, календар «1000 і 1 ніч», гра «Hui».
Усі учасники були належним чином підготовлені до зльоту та нагороджені дипломами КМЦПО. 
Перемогу здобули:
- секція «Матеріалознавство, новітні матеріали, технології та обладнання у промисловості і сільському господарстві»:
1 місце – Шараєнко Едуард та Якуша Костянтин (ЗОШ №20);
- секція «Транспортні системи та обладнання. Авіація та космонавтика»:
1 місце – Коваленко Дмитро (КНВК №25);
- секція «Інформаційні та комунікаційні технології»:
1 місце – Купріянов Микита (КНВК №25),
2 місце – Рогозний Віктор (КНВК №25);
- секція «Охорона навколишнього середовища та енергозбереження»:
1 місце – Риндіна Марина (КНВК №4);
- секція «Науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність у машинобудуванні»:
1 місце – Грінченко Павло (ЗОШ №17),
2 місце – Булах Іван (ЗОШ №12),
2 місце – Купченко Іван (ЗОШ №22).

    

Відкриття фотоконкурсу "Молодь обирає здоров’я"

24 січня на базі Кременчуцького міського центру позашкільної освіти відбулося відкриття міського фотоконкурсу «Молодь обирає здоров’я», який складається з трьох етапів.
Конкурс проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя; запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі; виявлення та підтримки талановитої молоді; організації змістовного дозвілля; поліпшення підтримки і розвитку візуального мистецтва; утвердження патріотизму молодого покоління.
Учасники заходу взяли участь у цікавому майстер-класі, присвяченому основам фотографії. Майстер-клас провів Сергій Богатир, член Кіноакадемії України, кінооператор, кінознавець, фотограф, випускник відеостудії «Березіль» Центру позашкільної освіти. У творчому здобутку молодого митця більше 10 кінофільмів, з них - 2 повнометражних.
Прийом фоторобіт відбудеться 13 лютого 2018 року з 10.00 до 13.00 КМЦПО, кім.19, 20. 
Підведення підсумків фотоконкурсу заплановано на 15 лютого 2018 року о 15.00 в приміщенні Центру позашкільної освіти.

     

Заходи до Дня Соборності України в КМЦПО

22 січня у Кременчуцькому міському центрі позашкільної освіти пройшли виховні заходи з відзначення Дня Соборності України. Також з гуртківцями проведено інтелектуальний брейн-ринг, під час якого діти поглибили свої знання про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями.
Вихованці переглянули цікаві патріотичні відеокліпи.

 

        

"Новорічний квет у КМЦПО"

Цікаво і весело проводять своє дозвілля під час зимових канікул вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти. Так 11 січня у навчальному закладі відбувся ігровий квест. Дітлахи із великим задоволенням та завзяттям розв’язували логічні завдання, розгадували ребуси, шаради, створювали малюнки, брали участь у театральних постановках, і навіть в’язали морські вузли. Під час квесту панувала атмосфера радості, доброзичливості, взаємопідтримки. Захід сподобався як малечі, так і дорослим.

 

 

             

 

"Добро починається з тебе!"
Доброта і милосердя – це прояв найкращого, що є в кожній людині.
04 січня вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти відвідали міський притулок для тварин «Спецсервіс-Кременчук». Незважаючи на несприятливу погоду, діти із задоволенням привітали братів наших менших з початком Нового року, символом якого, до речі, є жовта собака. Діти та педагоги зібрали для тварин продукти харчування, теплі речі. 
Привітно зустріла вихованців та працівників Центру заступник директора «Спецсервісу» Кожушко М.В. Марина Володимирівна повідомила, що у наш час дуже гостро стоїть питання захисту тварин, адже часто вони стикаються з людською байдужістю, а то й невиправданою нічим жорстокістю.
Непідробною радістю, морем позитивних емоцій, добротою та ласкою віддячили четвероногі мешканці притулку небайдужим дітям та дорослим.

 

                                                               

Вихованці Центру позашкільної освіти власноруч виготовили годівнички для пірнатих друзів. Сподіваємося, пташкам приваби-будиночки сподобаються і вони ласуватимуть підготовленими для них гостинцями.

 

   

 

8 грудня до Кременчуцького міського центру позашкільної освіти завітали директор Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Дуброва Володимир Іванович та завідувач організаційно-масовим відділом Денисюк Дмитро Валерійович. 
З нагоди 90-річчя Руху юних техніків в Україні, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до роботи, вагомий внесок у справу навчання та виховання дітей відзначений педагогічний колектив Центру позашкільної освіти. Дуброва В.І. нагородив директора КМЦПО Холодняка К.А. нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський». 
Педагогічний колектив Центру нагороджений грамотами Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
Щиро вітаємо Холодняка Костянтина Андрійовича! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, нових здобутків на педагогічній ниві!

 

     

   

 

Вітаємо вихованців гуртка інформатики!

З 5 грудня по 7 грудня В Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний відкритий конкурс з інформаційних технологій, в якому взяли участь вихованці Центру позашкільної освіти Українець Вадим (НВК №4, 8 клас) та Шрамков Данило (НВК № 4, 8 клас).
Під час конкурсу Вадим та Данило продемонстрували та захистили домашні роботи: презентацію та веб-сторінку за темою "Мій населений пункт". Також хлопці виконували завдання в середовищі Office та створювали веб-сторінки в середовищі HTML.
Шрамков Данило зайняв ІІІ місце у номінації "Web-дизайн", Українець Вадим нагороджений грамотою Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді за участь в обласному конкурсі з інформаційних технологій (номінація "Офіс-менеджмент").
Вітаємо хлопців з досягнутими результатами! Бажаємо нових перемог!

 

                                  

Перемога вихованців гуртка радіоелектронного конструювання!

29-30 листопада 2017 року в Полтавському обласному центрі науково - технічної творчості учнівської молоді відбувся щорічний обласний конкурс з радіоелектронного конструювання, в якому взяли участь Зайченко Олексій (учень 11 класу, НВК №4) та Замарін Дмитро (учень 8 класу, ліцей №11), вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти (керівник Голуб В.Г.)
Конкурс включав у себе теоретичну та практичну частини. Під час практичної роботи учасники розробляли плати за схемою та монтажували їх.
Зайченко Олексій (старша вікова група) здобув ІІІ місце у розділі «Теоретичний залік», ІІ місце у розділі «Монтаж радіокерованого пристрою» та І місце у розділі «Розробка друкованої плати». У особистому заліку Олексій здобув ІІІ місце. Замарін Дмитро (молодша вікова група) здобув ІІ місце у розділі «Теоретичний залік».  Вітаємо Голуба Валерія Григоровича та його вихованців з перемогами, бажаємо нових здобутків!

 

Вихованці гуртка виготовлення сувенірів здобули перемоги в обласному конкурсі з декоративно-ужиткового мистецтва!
Вітаємо керівника гуртка Горпинченко Віту Миколаївну та її вихованок:
Чубикіну Ангеліну (школа №7, 7 кл.) за зайняте 1-ше місце в номінації "Бісероплетіння", Чубикіну Вікторію (школа№ 7, 6 кл.) - 1 місце в номінації "В'язання гачком", Полянську Каріну (школа № 7, 7 кл.) - 2 місце номінація "Вишивка хрестиком", Горпинченко Марію (школа № 7, 8 кл.) - 3 місце в номінації "М'яка іграшка". Бажаємо творчих досягнень, нових перемог!!!

      

 

Вихованці КМЦПО взяли участь у міському конкурсі малюнків "Мої права"

Данильченко Єва, Левченко Марія, Шапіро Артур, вихованці гуртка образотворчого мистецтва Кременчуцького міського центру позашкільної освіти (керівник гуртка Кравченко С.В.) взяли участь у міському конкурсі малюнків "Мої права".

 

Осінні канікули в КМЦПО

Весело та змістовно проводять свій час вихованці Кременчуцького міського центру позашкільної освіти під час осінніх канікул. Діти із задоволенням навчаються у гуртках, беруть участь у творчих майстер-класах, відвідували дитячий кінозал. В Центрі поза

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Block title
Національна дитяча гарча лінія

Block title
Block contentНаціональна гарча лінія


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz